Aardappelsalade (vegeterranean italiaans kookboek)

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Italiaans.
Wachten: 60 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 03-07-2016 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3 grote vastkokende aardappels
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 3 eetlepels groene olijven, gehakt
  • 2/3 eetlepels rode ui, gesnipperd
  • 3 eetlepels augurk, gehakt
  • 3 theelepels bieslook, gehakt
  • 3 theelepels (blad)peterselie, gehakt
  • 3 theelepels yoghurt
  • 3 theelepels extra vergine olijfolie
  • zout, witte peper en tabasco naar smaak
  • voor niet vega (hamblokjes erbij)

Bereiden

Kook de aardappels beetgaar en schil. Koel af, snijd in blokjes van 8 mm en doe in een middelgrote kom. Schep voorzichtig met de overige ingrediënten (zorg dat de blokjes aardappel niet breken) en breng op smaak. Dek de kom af met huishoudfolie en laat voor het serveren zeker n uur rusten.

Bronvermelding