Menu
Bloemkool ovenschotel met gehakt, paprika en kerrie
Ingrediënten
- 1 bloemkool in roosjes
- 2 rode paprika's in stukjes
- 1 ui in stukjes
- 300 gr rundgehakt
- 800 gr aardappels
- 4 a 5 el creme fraiche
- wat peper en zout
- 2 el kerrie
- 25 gr geraspte kaas
Bereiden
Verwarm oven op 200 gr
Schil de aardappels en kook ze ca. 20 min. Snij ze in stukjes.
Kook de bloemkoolroosjes 10 min.
Bak het gehakt rul samen met de paprika en ui.
Meng de aardappelstukjes, bloemkoolroosjes met het gehaktmengsel
Voeg toe de kerriepoeder, zout, peper en de crème fraîche.
Schep dit goed door en doe het in een ingevette ovenschaal
Verdeel de geraspte kaas over de bovenkant
Zet de schaal +/- 15 min in de oven