Bloemkool ovenschotel met gehakt, paprika en kerrie

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 25 minuten, Bereiding: 60 minuten,

Laatst aangepast: 21-10-2016 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 bloemkool in roosjes
  • 2 rode paprika's in stukjes
  • 1 ui in stukjes
  • 300 gr rundgehakt
  • 800 gr aardappels
  • 4 a 5 el creme fraiche
  • wat peper en zout
  • 2 el kerrie
  • 25 gr geraspte kaas

Bereiden

Verwarm oven op 200 gr Schil de aardappels en kook ze ca. 20 min. Snij ze in stukjes. Kook de bloemkoolroosjes 10 min. Bak het gehakt rul samen met de paprika en ui. Meng de aardappelstukjes, bloemkoolroosjes met het gehaktmengsel Voeg toe de kerriepoeder, zout, peper en de crème fraîche. Schep dit goed door en doe het in een ingevette ovenschaal Verdeel de geraspte kaas over de bovenkant Zet de schaal +/- 15 min in de oven

Bronvermelding