Bladerdeeg hapje met zalm en kaas

Anders, Hapje, 8 personen, Mediterraan.

Laatst aangepast: 05-10-2017 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 eetl. zalmsnippers
  • 2 plakjes bladerdeeg in 4 vierkantjes gesneden.
  • 1 eetl. pesto zongedroogde tomaten
  • 1 eetl. parmezaanse kaas gesnipperd
  • 2 eetl. kruidenkaas
  • 8 ringetjes zwarte olijven
  • gerasspte kaas.
  • 8 kleine cupcake vormpjes

Bereiden

Vul de 8 vormpjes als volgt: Plakje bladerdeeg Laagje pesto Parmezaanse kaas Zalmsnippersul de 8 cupcake vormpjes: Bladerdeegplakje Laagje pesto Parmezaanse kaassnippers Zalmsnippers Theelepeltje kruidenkaas Ring zwarte olijf geraspte kaas Klein theelepeltje kruidenkaas Ringetje olijf Geraspte kaas. In de voorverwarmde oven op 220 gr. in ca 20 minuten afbakken. Ook heerlijk als amuse.

Bronvermelding