Menu
Bladerdeeg hapje met zalm en kaas
Ingrediënten
- 2 eetl. zalmsnippers
- 2 plakjes bladerdeeg in 4 vierkantjes gesneden.
- 1 eetl. pesto zongedroogde tomaten
- 1 eetl. parmezaanse kaas gesnipperd
- 2 eetl. kruidenkaas
- 8 ringetjes zwarte olijven
- gerasspte kaas.
- 8 kleine cupcake vormpjes
Bereiden
Vul de 8 vormpjes als volgt:
Plakje bladerdeeg
Laagje pesto
Parmezaanse kaas
Zalmsnippersul de 8 cupcake vormpjes:
Bladerdeegplakje
Laagje pesto
Parmezaanse kaassnippers
Zalmsnippers
Theelepeltje kruidenkaas
Ring zwarte olijf
geraspte kaas
Klein theelepeltje kruidenkaas
Ringetje olijf
Geraspte kaas.
In de voorverwarmde oven op 220 gr. in ca 20 minuten afbakken.
Ook heerlijk als amuse.