Menu
Bonenschotel met diverse extra's
Ingrediënten
- 2 St Worteltjes
- 1 St Schoongemaakte flinke ui
- 1/3 St Paprika rood, groen en geel
- 1 Cm Geraspte gemberwortel
- 1 Blikje Ca. 125 gr rode kidneybonen bonduelle
- 1 a 2 St Tenen knoflook
- 1 Blikje Ca. 125 gr edamame bonen bonduelle
- 1 Blikje Ca. 125 gr fijne doperwten bonduelle
Bereiden
Snipper de schoongemaakte ui, worteltjes en paprika's.
Rasp de gemberwortel en knijp de knoflooktenen fijn.
Fruit Zachtjes de ui, worteltjes en paprika en doe er voor de laatste 2 minuten de gember en knoflook bij. Laat dit alles afkoelen en roer dan door de 3 soorten bonen / erwtjes.
Verwarm deze mix zonder te laten koken.
Ik snij er 2 in blokjes gesneden Kasseler Rib door. (die ik even gebakken / verwarmt heb) Als je het vlees weglaat is het uiteraard een vegetarische schotel.