Biefstuk van het hert

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 11-12-2016 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1/2 Dl Balsamicoazijn
  • 4 St Hertenbief
  • Zout en peper
  • 1 Eetl Olie
  • 2 Eetl Honing
  • 2 Sjalotjes
  • 1 Theel Rozemarijn
  • 2 Dl Runderfond

Bereiden

Bestrooi de bief met zout en peper. Verhit wat boter en olie in een koekenpan, en bak 3 tot 4 min. Per kant om en om bruin. Laat rusten onder alufolie. Doe honing bij braadvet en laat licht karamelliseren. Voeg overige ingredienten toe, en laat tot helft inkoken. Breng saus op smaak met peper en zout en serveer bij biefstukjes. Lekker met gebakken courgette en verse tagliatelle

Bronvermelding