Menu
Gebak: Plaatcake met frambozen, witte chocola, kokos
Ingrediënten
- 150 gr (verse) frambozen
- 125 gr zelfrijzend bakmeel
- 175 gr fijne tafelsuiker
- 2 geklopte eieren
- 125 gr boter
- 150 gr witte chocolade
- 90 gr geraspte kokos
- evt. poedersuiker
Bereiden
Plaatgebak, Voor 20 stuks:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Vet het bakblik in en bekleed met bakpapier
- Smelt de boter met de witte chocolade in een steelpan op laag vuur.
- Voeg de tafelsuiker toe en meng.
- Giet in een ruime kom en voeg het bakmeel en de kokos rasp toe.
- Meng en doe er de eieren bij.
- Roer licht om en spatel er de frambozen door.
- Giet het mengsel in het bakblik en bak 40 minuten of totdat het stevig is.
- Laat afkoelen in het blik.
- Snij in stukken en bestuif eventueel met poedersuiker.
Materialen
oven, bakblik 16x26 cm , bakpapier