Gebak: Plaatcake met frambozen, witte chocola, kokos

Gebak, Nagerecht, 20 personen, Anders.
Voorbereiding: 25 minuten, Wachten: 40 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 19-10-2006 | 31 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 gr (verse) frambozen
  • 125 gr zelfrijzend bakmeel
  • 175 gr fijne tafelsuiker
  • 2 geklopte eieren
  • 125 gr boter
  • 150 gr witte chocolade
  • 90 gr geraspte kokos
  • evt. poedersuiker

Bereiden

Plaatgebak, Voor 20 stuks: - Verwarm de oven voor op 180 graden. - Vet het bakblik in en bekleed met bakpapier - Smelt de boter met de witte chocolade in een steelpan op laag vuur. - Voeg de tafelsuiker toe en meng. - Giet in een ruime kom en voeg het bakmeel en de kokos rasp toe. - Meng en doe er de eieren bij. - Roer licht om en spatel er de frambozen door. - Giet het mengsel in het bakblik en bak 40 minuten of totdat het stevig is. - Laat afkoelen in het blik. - Snij in stukken en bestuif eventueel met poedersuiker.

Materialen

oven, bakblik 16x26 cm , bakpapier

Bronvermelding