Pittige macaroni

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 20-09-2006 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram macaroni
  • 2 eetl olijfolie
  • 1 rode peper
  • 1 macaroni pakket
  • 500 gram hamblokjes
  • 1 pot Bertolli Rustico
  • mediterrane groenten
  • 2 eetl gehakte peterselie
  • 1 zakje ijsbergsla
  • 2 augurken
  • 1 tomaat
  • slasaus yoghurt

Bereiden

Kook de macaroni volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwijder de zaden uit de peper en snijd de peper in kleine stukjes. Snijd ook de augurken en tomaten in stukjes. verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak de groenten ca. 3 minuten. Roerbak daarna de hamblokjes en de peper met de groenten nog ca. 2 minuten. Voeg de bertolli Rustico toe. Breng de saus al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en laat het geheel 2 a 3 min. zachtjes doorkoken. Doe de ijsbergsla in een kom en voeg hier de augurken, tomaat en sladressing aan toe. Serveer de macaroni met de saus en garneer het met de peterselie.

Bronvermelding