Asperge zalm lasagne

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 15 minuten, Wachten: 25 minuten,

Laatst aangepast: 19-06-2018 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gr asperges geschil, gekookt en in stukken gesneden
  • 400 gr zalm
  • 1 bekertje creme fraiche, klein
  • 1 gesnipperde roe ui
  • 1 zakje/ potje carbonarasaus
  • 3 ,100 ,gr lente uitjes in ringen,kleingesneden gerookt spek.
  • 1 courgette in blokjes gesneden
  • geraspte kaas naar keuze
  • 1 mozarella bol
  • veel AH kruidenmix met zout voor vis.
  • 1 BAKJE kastagne champignons

Bereiden

Braad de uien op laag vuur. Bak dan de courgette de lente ui en de champignons mee. Snij de vis in stukken, even meebakken. Dan de creme fraiche toevoegen, als die onder het gerecht geroerd id de carbonarasaus. Aanlengen met wat aspergevocht, de saus moet niet te dik zijn. Op smaak brengen met peper en de viskruiden, eventueel nog 1/2 bouillonblokje. In ovenschaal laagjes, geraspte kaas ertussen. Eerste en laatste laag moeten vis- en groentemengsel zijn. Tot slot de maazarella schijfjes erop en in een voorverwarmde over in ca. 25 minuten garen. (ca. 200 graden, even op pak lasagne kijken voor de juiste temperatuur.

Bronvermelding