1e Mezze Fetabroodjes (gevulde pitabroodjes)

Anders, Hapje, 4 personen, Mediterraan.

Laatst aangepast: 13-05-2011 | 18 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 gram feta
  • 1 eetl. slagroom of koffiemelk
  • 1 eetl. ouzo of witte wijn
  • 2 eetl. gehakte munt
  • 5 a 6 pitabroodjes
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetl. olie
  • versgemalen peper

Bereiden

Verwarm de oven op 225 °C. Feta, ouzo, slagroom en munt in schaaltje prakken. Pitabroodjes opensnijden en fetamengsel erin lepelen. Broodjes op de bakplaat leggen. Uitgeperste knoflook, olie en peper mengen. Broodjes hiermee bestrijken en 5 ot 10 minuten bakken. Halveer ze en serveer ze warm, dat is het lekkerst, of op kamertemperatuur. Voorgerecht of snack of 6 mezzes tegelijk als maaltijd met witte wijn/ouzo!

Bronvermelding