Tagliatelle met paddestoelen

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 07-12-2017 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 3 Eetl Parmezaan
  • 400 Gr Tagliatelle
  • Zout
  • 4 Eetl Olijfolie
  • 1 Ui
  • 1 Teentje Knoflook
  • 1 Bakje Gemengde paddestoelen
  • 50 Gr Ontbijtspek
  • 1 Eetl Vries Italiaanse kruiden
  • 2 Dl Kippenbouillon
  • 2 Dl Room
  • 250 Gr Kip of kalkoenfilet

Bereiden

Kook de tagliatelle met zout en 2 eetl olie.Verhit een eetl. Olie, en bak hierin ge gesnipperde ui met geperste knoflook. Snijd de paddestoelen in plakjes, schep ze door de ui en bak 2 min. Bak het spek, en bak met het paddestoelenmengsel 2 min. Meng de Italiaanse kruiden, bouillon en room erdoor, en kook zachtjes 10 min. Bak de in reepjes gesneden kip of kalkoenfilet in 1 eetl. Olie 4 min. Schep het vlees met de tagliatelle door de paddestoelensaus. Warm goed door. Bestrooi het gerecht met de parmezaan .

Materialen

Wok en pan

Bronvermelding