Coquilles Saint Jacques met garnaaltjes

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Frans.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 07-01-2018 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gr coquilles zonder schelp
  • 1 glas droge witte wijn
  • 1 el citroensap
  • 30 gr boter
  • peterselie
  • dragon
  • 1 tl azijn
  • 1/2 dl tomatensap
  • 100 gr garnaaltjes
  • 1/8 l zure room
  • cayennepeper

Bereiden

Witte wijn met citroensap, peper in pan verwarmen en coquilles 10 minuten pocheren. Boter in een pan smelten. Peterselie, dragon, azijn en tomatensap doorroeren. Garnalen hierin warm laten worden. Zure room er doorroeren. Peper en cayenne peper toevoegen. Garnalenmengsel overdoen in warme schaal. Coquilles uit laten lekken en op garnalenmengsel leggen. Lekker met verse pasta en groene salade

Bronvermelding