Indische broodjes

Brood/sandwiches, Hapje, 20 personen, Oosters.

Laatst aangepast: 15-01-2018 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 20 Kleine witte puntbroodjes
  • 750 Gram half om half gehakt
  • 1 Zakje Mix voor nassi goreng Conimex
  • Ketjap
  • Sambal
  • 250 Gram Taugé

Bereiden

Bak het gehakt rul. Voeg de mix voor nassi goreng toe. Laat 5 mijn zacht pruttelen. Breng op smaak met sambal en ketjap. Voeg op het laatst de taugé toe en roerbak 2 min mee. Snijd een gleuf in de lengte in de bovenkant van de broodjes. Vul de broodjes met het gehaktmensel. Goed vullen. Vouw de broodjes dicht en stop ze strak bij elkaar in een plastic zak of plastic folie. Laat minimaal 6 uur intrekken. Verwarm de oven voor op 160 graden. Bak de broodjes ca. 15 min af.

Bronvermelding