Menu
Brownies
Ingrediënten
- 230 g boter
- 175 g basterdsuiker(bruin)
- 4 eieren
- 6 eetl. cacao
- 1 kop gehakte noten
- 100 g zelfrijzend bakmeel
- 1 reep pure chocolade
- 3 eetl water
- 225 g poedersuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 25 g boter
Bereiden
Oven voorverwarmen op 180 graden. Mix de boter en de suiker, voeg de eieren 1 voor 1 toe. Zeef de bloem en cacao en voeg het toe. Voeg de gemengde gehakte noten toe en stort het beslag in een ingevette vorm. Het deeg moet ongeveer 30 minuten bakken. Haal na die tijd de cake eruit, en snijd de cake in blokken.
Breek ondertussen de chocolade in kleine stukjes. Smelt deze stukjes au bain marie. De chocola mag niet koken. Voeg de poedersuiker en de vanillesuiiker toe, haal de pan van het vuur en roer de boter er door. Doop de brownies in dit mengsel, en laat ze afkoelen.
Materialen
over, beslagkom, bakvorm, mixer,pan