Paleo granola

Anders, Ontbijt, 1 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 5 minuten, Wachten: 25 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 20-02-2018 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 gram cashewnoten (ongezout, ongebrand)
  • 75 gram amandelnoten (ongezout, ongebrand)
  • 25 gram pompoenpitten (ongezout, ongebrand)
  • 25 gram zonnebloempitten (ongezout, ongebrand)
  • 15 gram kokosvlokken
  • 2 el kokosolie
  • 2 el honing
  • 1 tl vanillepoeder
  • 100 gram granberries
  • 1 tl zout

Bereiden

1. Verwarm de over voor op 150 graden celsius en bekleed bakplaat met bakpapier. 2. Doe de cashewnoten, amandelen, kokosvlokken en pompoenpitten in de hakselaar en hak ze grof (niet te fijn, want dan blijft er niets van over). 3. Smelt de kokosolie. vanillepoeder e honing in een pannetje. 4. Voeg het gesmolten mengsel toe aan de gehakte noten en voeg de zonnebloempitten toe. Roer dit goed door. 5. Spreid het mengsel uit op de bakplaat en bak dit 20 tot 25 minuten. Roer een paar keer goed tussendoor, tot het mengsel lichtbruin is. 6. Haal het uit de over en roer de cranberries er doorheen. Voeg ook wat zout toe. 7. Druk het mengsel nog wat plat en laat het 15 minuten afkoelen. Breek het vervolgens in stukken en bewaar het in een grote pot of bak.

Materialen

hakselaar pannetje over bakplaat

Bronvermelding