Menu
Kerriesoep met bosuitje
Ingrediënten
- 2 Sneden Geoorsterd volk. brood in blokjes
- 6 st. Bosui, in fijne ringetjes
- 1 scheutje Olie
- 3 tenen Knoflook, geperst of fijngesneden
- 3-4 el. Kerriepoeder
- 2 st. Groentebouillonblokjes
- 1 liter Water
- 1 Handje Vermicelli, pasta of noedels
- Peper en zout
Bereiden
Bak de knoflook met kerrie even in olie;
Voeg het water met bouillonblokje toe.
Breng dit aan de kook en voeg de vermicelli/past/noedels toe.
Voeg als de vermicelli/pasta/noedels gaar is de fijngesneden bosui toe.
Laat 3 tot 5 min. meekoken.
Maak op smaak met peper en zout.
Strooi er krokante blokjes geroosterd brood op en serveer direct.
Evt. met tofublokjes, koolreepjes,sambal of rood pepertje.