Kerriesoep met bosuitje

Soepen, Lunch, 4 personen, Oosters.

Laatst aangepast: 27-02-2018 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 Sneden Geoorsterd volk. brood in blokjes
  • 6 st. Bosui, in fijne ringetjes
  • 1 scheutje Olie
  • 3 tenen Knoflook, geperst of fijngesneden
  • 3-4 el. Kerriepoeder
  • 2 st. Groentebouillonblokjes
  • 1 liter Water
  • 1 Handje Vermicelli, pasta of noedels
  • Peper en zout

Bereiden

Bak de knoflook met kerrie even in olie; Voeg het water met bouillonblokje toe. Breng dit aan de kook en voeg de vermicelli/past/noedels toe. Voeg als de vermicelli/pasta/noedels gaar is de fijngesneden bosui toe. Laat 3 tot 5 min. meekoken. Maak op smaak met peper en zout. Strooi er krokante blokjes geroosterd brood op en serveer direct. Evt. met tofublokjes, koolreepjes,sambal of rood pepertje.

Bronvermelding