Curry met kipfilethaasjes en pinda's

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Indiaas.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 14-10-2018 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gr Rijst
  • 2 st Prei
  • 1 st Ui
  • 1 teen Knoflook
  • 400 gr Kipfilet haasjes
  • 400 ml Kokosmelk
  • 100 gr Sum & Sam boemboe rode curry
  • 2 el Pindakaas
  • 50 gr Geraspte wortel
  • Ongezouten pinda's

Bereiden

- Rijst koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. - Ui in ringen snijden en bakken in een scheutje olie - Kiphaasjes in de lengte doormidden snijden, toevoegen en rondom bruin bakken - Kokosmelk, currypasta, pindakaas en geperste knoflook toevoegen en 10 minuten garen - Prei in ringen snijden en met de wortel toevoegen en 2 minuten garen - Opscheppen en garneren met geraspte wortel en pinda's

Bronvermelding