Fusilli met garnalen

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 25-09-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram honig fusilli
  • 175 gram uienblokjes
  • 3 teentjes knoflook
  • 1,6 dl witte wijn
  • 250 ml blue band finesse voor verrijken
  • 400 gram roze garnalen
  • 1 blik (400 gr) Di massa tomatenblokjes uitgelekt
  • olie
  • peper
  • zout
  • basilicum

Bereiden

Kook de fusilli 1 minuut korter dan staat aangegeven op de verpakking. Giet de fusilli af in een vergiet en doe terug in de pan. Voeg 1/2 dl olie aan de fusilli toe en roer dit kort door. Verhit 1 el olie in een pan en fruit de ui en knoflook hierin aan. Voeg na enkele minuten de tomatenblokjes en witte wijn toe en laat dit 3 minuten koken. Voeg daarna de blue band finesse voor verrijken toe en laat dit 5 minuten zachtjes koken tot het iets is ingedikt. Roer de garnalen en 1 theelepel basilicum door de saus. Meng daarna alles door defusilli en breng het op smaak met peper.

Materialen

pan hapjes pan

Bronvermelding