Menu
Fusilli met garnalen
Ingrediënten
- 500 gram honig fusilli
- 175 gram uienblokjes
- 3 teentjes knoflook
- 1,6 dl witte wijn
- 250 ml blue band finesse voor verrijken
- 400 gram roze garnalen
- 1 blik (400 gr) Di massa tomatenblokjes uitgelekt
- olie
- peper
- zout
- basilicum
Bereiden
Kook de fusilli 1 minuut korter dan staat aangegeven op de verpakking. Giet de fusilli af in een vergiet en doe terug in de pan.
Voeg 1/2 dl olie aan de fusilli toe en roer dit kort door.
Verhit 1 el olie in een pan en fruit de ui en knoflook hierin aan.
Voeg na enkele minuten de tomatenblokjes en witte wijn toe en laat dit 3 minuten koken.
Voeg daarna de blue band finesse voor verrijken toe en laat dit 5 minuten zachtjes koken tot het iets is ingedikt.
Roer de garnalen en 1 theelepel basilicum door de saus.
Meng daarna alles door defusilli en breng het op smaak met peper.
Materialen
pan hapjes pan