Aziatische roerbak met gekruid kipgehakt

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 11-02-2019 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gr pandanrijst
  • 2 tenen knoflook (fijngesneden)
  • 2 el olie
  • 300 gram kipgehakt
  • el Oosterse kipkruiden (euroma potje 65 gr.)
  • 400 gr gesn.spitskool (zak)
  • 150 gr peen julienne (zak)
  • 3 el ketjap manis
  • 60 gr cassave kroepoek

Bereiden

1) Kook de rijst volgens de aanwijzingen op verpakking 2) Verhit olie in wok en fruit de knoflook 1 min op laag vuur. Voeg het gehakt en de kipkruiden toe en roerbak ca 4 min op middelhoog vuur 3) Voeg de kool en peen toe en roerbak nog 2 min. tot de groenten beetgaar zijn Breng op smaak met ketjap Serveer met rijst en kroepoek

Bronvermelding