Chutney met koriander (pikant)

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Indiaas.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 21-02-2005 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 theelepel komijnzaad
  • 3 eetlepels sesamzaad
  • 2 eetlepels vers gemalen kokos
  • verse korianderblaadjes
  • 1 a 2 kleine groene pepertjes
  • 1,5 cm gemberwortel fijngehakt
  • 3 eetlepels yochurt
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 theelepel zout

Bereiden

rooster komijn, sesamzaad en kokos in grote koekenpan op een laag vuur totdat ze goudbruin zijn. Voeg zaadjes en kokos toe aan de andere ingrediënten en pureer in de keukenmachine to het op appelmoes lijkt. Voeg indien nodig water toe en serveer in een kommetje.

Materialen

pan, keukenmachine,

Bronvermelding