Mango chutney

Anders, Bijgerecht, 8 personen, Indiaas.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 17-10-2005 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 a 3 rijpe mango's
  • 0,5 liter wijnazijn
  • 250 gram suiker
  • 200 gram rozijnen
  • 30 gram gember
  • 1 theelepel mosterdzaad
  • 1 teen knoflook
  • 1 spaans pepertje

Bereiden

Mango's schillen en in blokjes snijden. De gember in kleine stukjes snijden. Ui fruiten tot hij lichtbruin is. De rozijnen wellen. doe alle ingrediënten bij de ui en laat het geheel goed doorkoken. Op smaak brengen met peper en zout. In potten scheppen en luchtdicht afsluiten. Een paar weken laten staan. Dit geldt voor alle chutneys. Ze zijn het lekkerst na een paar weken.

Materialen

pan

Bronvermelding