Menu
(Ria's toetje 1) Makkelijk Laagjesdessert met Mango en Cantuccini
Ingrediënten
- zie onder
Bereiden
1 1/2 mango
3 volle eetl. mascarpone
6 volle eetl. kwark
2 eetl. poedersuiker
9 cantuccini koekjes
1 citroen, rasp van de hele en sap van de halve citroen
Evt. Amaretto of Licor 43
Extra nodig: 4 glaasjes, staafmixer
Instructions
1
Pureer de mango met een staafmixer
2
Roer mascarpone los met het gele rasp van een hele citroen en het sap van een halve citroen. Klop de kwark en de poedersuiker erdoor tot een egale massa.
3
Hak de koekjes met een groot mes in kleine stukjes. Verdeel ongeveer driekwart over de bodem van de glaasjes. Schenk hier voor volwassenen 2 eetlepels drank over.
4
Verdeel het kwarkmengsel en de mangopuree in lagen over de glaasjes en zet ze in de koelkast. Garneer vlak voor serveren met de rest van de koekkruimels.