(Ria's toetje 1) Makkelijk Laagjesdessert met Mango en Cantuccini

Anders, Nagerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 01-01-2021 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie onder

Bereiden

1 1/2 mango 3 volle eetl. mascarpone 6 volle eetl. kwark 2 eetl. poedersuiker 9 cantuccini koekjes 1 citroen, rasp van de hele en sap van de halve citroen Evt. Amaretto of Licor 43 Extra nodig: 4 glaasjes, staafmixer Instructions 1 Pureer de mango met een staafmixer 2 Roer mascarpone los met het gele rasp van een hele citroen en het sap van een halve citroen. Klop de kwark en de poedersuiker erdoor tot een egale massa. 3 Hak de koekjes met een groot mes in kleine stukjes. Verdeel ongeveer driekwart over de bodem van de glaasjes. Schenk hier voor volwassenen 2 eetlepels drank over. 4 Verdeel het kwarkmengsel en de mangopuree in lagen over de glaasjes en zet ze in de koelkast. Garneer vlak voor serveren met de rest van de koekkruimels.

Bronvermelding