Menu
Aardappels : Geroosterde aardappels met koriander en rode peper
Ingrediënten
- 4 el olijfolie
- 1 el zeezout
- 800 g aardappels, geschild, in stukken van 4 cm
- 1 el korianderzaad, gekneusd
- 1-2 rode pepers, zaad verwijderd, fijngehakt
- klein handjevol koriander, grof gehakt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Schep de olijfolie en 1 el zeezout door de aardappels en schep in een braadslee. Rooster de aardappels 45-50 minuten of tot ze goudbruin en knapperig zijn. Schep ze tussendoor een keer om.
Schep 10 minuten voor het eind van de baktijd de korianderzaadjes en rode peper door de aardappels en zet de braadslee terug in de oven. Schep de aardappels voor het serveren op een schaal, bestrooi met de verse koriander en evt. met extra zeezout.
Per portie: 260 kcal; 4 g eiwit; 10 g vet; 38 kh.