Gebakken rijst met kipsaté

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 04-10-2006 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram Pandanrijst
  • 1 Zakje (40 gram) Conimex saté marinade
  • 400 gram Kipfilet
  • Satesaus
  • 400 gram Chinese roerbakmix
  • Kroepoek

Bereiden

* Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing bijtgaar en laat uitgespreid afkoelen. * Voeg de marinademix en olie aan de kipfiletblokjes. Laat 10 min staan. * Bak de kipfilet rondom bruin en gaar in circa 5 minuten. Verwarm de satésaus en roer de kip erdoor. * Verwarm een eetlepel olie in een wok en roerbak de groenten 2 minuten. * Voeg de rijst toe en roerbak nog 2 minuten. Serveer met de kipsaté en de kroepoek.

Bronvermelding