Bruschetta met paddestoelen en mozzarella

Brood/sandwiches, Voorgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 28-03-2020 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 bol mozzarella, in plakjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 160 gram gemengde paddenstoelen, schoongeveegd en grofgehak
  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 1/2 theelepel oregano
  • 1 eetlepel wittewijnazijn
  • 1 eetlepel peterselie, fijngehakt
  • 1/2 stuk ciabattabrood in 4 sneetjes

Bereiden

Verhit de olijfolie en bak hierin de paddenstoelen circa 10 minuten op hoge stand tot ze gekleurd zijn. Voeg knoflook en oregano toe en bak 1 minuut mee. Voeg de azijn toe en warm kort mee. Neem de pan van de warmtebron en voeg de peterselie toe. Rooster de sneetjes ciabatta. Leg de plakjes mozzarella op de bruschetta en verdeel de warme paddestoelen erover. Serveer direct.

Bronvermelding