Menu
Bami van Fransje
Ingrediënten
- 1 pak mie (bij voorkeur de fijne mie)
- 1 pond kippendijen vlees
- 1 zakje bamikruiden van conimex
- 1 pak bamikruiden van honig
- 1 pak bamigroenten
- 250 gram champignons
- 4 eieren
Bereiden
Snijd het kippenvlees in kleine blokje.
Maak de champignons klein
Doe de honigkruiden in een kom met een klein beetje lauw water.
Bak het vlees in de wok bruin. Voeg daarna de helft van de honigkruiden toe.
Bij de rest van de honigkruiden kun je nu de eieren toevoegen en maak hier een omelet van (in de pan waar je eerst de champignons hebt gebakken.
Voeg nu de groentemix toe aan het vlees (rode peper wel even klein snijden)
Als de champignons mooi bruin zijn gebakken kunnen deze ook bij het vlees. Voeg dan de champignons toe.
De omelet in kleine stukjes snijden en bij het vlees mengen.
Nu de helft van de Conimex kruiden toevoegen.
Kook nu de mie. Afgieten en dan toevoegen aan het vlees/groentemengsel.
Lekker erbij: satesaus, kroepoek, gebakken uitjes, ketjap
Materialen
wok, koekenpan en een gewone pan