BBQ Papillot met zalm en kabeljauw

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 35 minuten,

Laatst aangepast: 16-04-2020 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 Atlantische zalmfilets
  • 4 kabeljauwfilets
  • 500 gram groentereepjes
  • 8 kerstomaten
  • 8 el mascarpone
  • 4 el droge witte wijn
  • Italiaanse kruidenmix
  • peper en zout
  • 4 el Maizena

Bereiden

Voorbereiding - Meng de mascarpone met de witte wijn en de instantsausbinder. Kruid met peper en zout en een achttal draaien aan de kruidenmolen. - Snij de kerstomaatjes doormidden. Bereiding (5 min. + 35 in. op de grill) Leg 4 vellen aluminiumfolie open en schep er de diepgevroren groentereepjes in. Verdeel er de halve kerstomaatjes en het mascarponemengsel over. Hou nog 4 eetl. van het mengsel apart. Schik er 1 diepgevroren stuk zalm en 1 diepgevroren stuk kabeljauw op. Lepel er de rest van het mascarponemengsel over. Vouw de papillotten dicht en laat ze 35 min. bakken op een matig warme grill. Afwerking Geef er pasta bij of een aardappel in de schil.

Bronvermelding