Macaroni met zalm en garnalen

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 18-02-2005 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram macaroni
  • peper en zout
  • boter
  • 1 ui
  • 200 gram champignons
  • 1 dl room
  • 250 gram champignons
  • 100 gram garnalen
  • 2 el fijngehakte dille

Bereiden

-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- Bereidingswijze : Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en laat hem uitlekken. Maak de ui schoon en snipper hem. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snij de zalm in stukjes. Verhit wat boter in een pan en fruit hier de ui even in. Voeg dan de champignons toe en bak deze even mee. Roer dan de garnalen, zalm en room door het ui- champignon mengsel. Schep dan de macaroni erdoor. Laat het goed warm worden en bestrooi het met dille.

Bronvermelding