Indiase vegacurry

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Indiaas.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 03-06-2020 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram basmatirijst
  • 30 gele rozijnen
  • 1 bloemkool
  • 4 tomaten
  • 4 eieren
  • 2 blikken kokosmelk
  • 1 eetlepel currypasta
  • 1 ui
  • 1 pak naanbrood
  • 1 bos koriander

Bereiden

kook de eieren hard wel de rozijnen verwarm de oven voor en warm de naanbroden op. breng de rijst aan de kook (1,5 kop water op 1 kop rijst) en voeg de rozijnen toe bak de currypasta aan in een scheut olie in een pan met deksel en fruit daarin de ui. Voeg de bloemkool toe in stukjes en bak aan. Voeg als de bloemkool gemengd is met de curry de kokosmelk toe. Snij de tomaten fijn en voeg toe. Als de eieren hard gekookt zijn voeg dan toe aan de saus. Wacht tot de bloemkool gaar is. strooi gesneden koriander erover. Serveer de rijst met de saus, naanbrood, en evt mangochutney en papadums.

Bronvermelding