Aardappelsalade met vissticks

Salades, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 05-06-2020 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 350 qram minikrieltjes
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 zakje friseesla
  • 2 bosuitjes
  • 2 tomaten
  • 8 vissticks
  • Dressing:
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 3 eetlepels balsamico azijn
  • 3 theelepels mosterd
  • zout en peper naar smaak.

Bereiden

Kook de minikrieltjes in water en zout gaar, giet af en laat ze afkoelen. Maak de uien schoon en snijd de uien in ringen. Was en snijd de tomaten. Maak de dressing klaar. Schep de dressing, krieltjes, tomaatjes en bosui door een zakje friseesla. Verhit intussen de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de vissticks goudbruin.

Bronvermelding