Menu
Aardappelsalade + karbonade met kruidensalsa
Ingrediënten
- Peper en zou
- 3 Grote Vastkokende aardappel in blokjes van 1 cm
- 100 gr Sperziebonen in stukjes van 1 cm
- 100 gr (Verse) doperwten
- 2 Hardgekookte eieren
- 1 Rode ui, fijngesneden
- 2 Tomaten, in blokjes-vruchtvlees apart
- 1 Kleine gele ui, gesnipperd
- 1 Grote teen knoflook
- 1 hand Peterselie en dille en bieslook
- Rasp van halve citroen
- Olijfolie
- Schouderkarbonades
- 2 tl Azijn
- 1 el Mosterd
- 1 grote el Mayonaise
Bereiden
Aardappels met water opzetten, boontjes erbij als het kookt. 2 à 3 minuten koken, dan de doperwten erbij. Na 1 minuut als alles gaar is afgieten, koel afspoelen en laten afkoelen.
Dressing: sap van tomatenvruchtvlees, azijn, mosterd, scheut olijfolie en mayonaise mengen.
Kruidensalsa: gesnipperde ui, knoflook, kruiden en citroenrasp mengen en aanlengen met olijfolie.
Materialen
Grillpan