Basisrecept Mon chou taart

Gebak, Buffet, 8 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 12 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 06-10-2006 | 12 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram monchou
  • 1 ei
  • 4 bananen
  • 1 blik kersen jonker fris
  • 75 gram suiker
  • 50 gram margarine
  • 1 pakje theebiscuits

Bereiden

De boter zachtjes smelten, het ei erdoor, de suiker en de fijngestampte biscuits , fijnkneden. Daarvan een bodem maken en in de ingevette vorm doen. Dan 10 á 12 min. in de oven op 150/175 graden. Slagroom kloppen; de monchou fijnprakken, bij elkaar doen en even met de mixer door elkaar. Dat op de bodem leggen, daarna de in plakjes gesneden bananen. Dan de kersen erop en klaar is Kees.

Materialen

taartvorm 26 of 28 cm.

Bronvermelding