Boekweit-kokos pannenkoek (event. met vulling en salade)

Anders, Lunch, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 29-06-2020 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 bakje kiemen(optioneel)
  • 200 gram boekweitmeel
  • 1 eetlepel kokosmeel
  • 2 stuks eieren
  • 400 ml kokosmelk
  • 300 ml water
  • 1 * zout
  • 1 st rode ui, fijngesnipperd
  • 300 gr zwarte bonen
  • 2 grote vleestomaten
  • 1-2 tl kurkuma
  • 1 teen uitgeperste knoflook
  • 10-12 blaadjes salie, fijngeknipt
  • 1 scheut olijfolie
  • 1 st avovado, puree (of zachte geitenkaas)
  • 1-2 st stevige peren
  • 400 gr waspeen
  • 1 scheut citroensap
  • 1 scheutje walnootolie

Bereiden

Meng alle ingrediënten voor de pannenkoeken en bak ze in kokosolie. Snijd alle ingrediënten voor de vulling en meng ze door elkaar. Proef het even en voeg naar hartenlust nog iets van de ingrediënten toe. Besmeer de pannenkoek met de avocado puree. verdeel de vulling over de pannenkoeken, voeg de kiemen toe en rol op en zet vast met cocktail prikker. Schil de peren, was de wortelen en rasp ze fijn. Doe de citroensap en de walnootolie erbij en eventueel wat honing.

Bronvermelding