Aardappel/appelsalade

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 30-07-2020 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gr voorgekookte aardappelen
  • 250 ml creme fraiche
  • 4 eetlepels yogonaise
  • 1 potje augurkenblokjes
  • 2 eetlepels zilveruitjes
  • Handje verse bieslook, fijngeknipt
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 theelepel suiker
  • 2 appels, in blokjes

Bereiden

Kook de aardappelen gaar, maar niet te zacht en spoel ze af met koud water en laat ze nog even uitlekken. Maak ondertussen in een kom het sausje van de yogonaise, mosterd, theelepel suiker en crème fraiche en meng het doorelkaar. Snijd de aardappelen in blokjes en doe ze in de kom erbij en schep alles goed doorelkaar. Doe dan de augurkenblokjes, zilveruitjes, bieslook en appel erbij en meng het nog een keer goed doorelkaar en maak het naar smaak af met zout en peper.

Bronvermelding