Menu
Bao pulled oesterzwam
Ingrediënten
- 200 Gr Oesterzwammen
- 8 Bao buns
- 1 El Verse gember
- 2 El Ketjap manis
- 1 El Limoensao
- 1 El Zonnebloemolie
- Zout en peper naar smaak
- 15 Gr Koriander
- 1 Rode peper
- 3 Bosui
- 1 El Sesamzaad
- 1 Komkommer
Bereiden
Pluk de oesterzwammen in dunnen slierten met je vingers. Doe dit in een kom.
Pers de knoflook en rasp de gember. Voeg dit toe aan de kom samen met de ketjap manis en limoensap. Roer alles goed door elkaar.
Verhit een koekenpan op hoog vuur en voeg de zonnebloemolie toe. Laat heet worden en bak de oesterzwammen voor ongeveer 8 minuten. Maak op smaak met wat zout en zwarte peper.
Serveer met wat koriander, fijngesneden bosui, rode chilipeper, komkommer en geroosterde sesamzaadjes.
Materialen
200 g oesterzwammen 2 teentjes knoflook 1 el verse gember 2 el ketjap manis 1 el limoensap 1 el zonnebloemolie Zout, naar smaak Zwarte peper, naar smaak