Andijvie-gehaktschotel met champignonsaus

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 30 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 08-10-2006 | 12 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 el vloeibare margarine
  • 800 gr. Andijvie
  • 400 gr. rundergehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 doosje Champignonsaus
  • 1 doosje Aardappelpuree

Bereiden

Verhit 2 el. margarine in een wok en roer de andijvie in 4-5 minutien beetgaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de andijvie in de ingevette ovenschaal. Verhit weer 2 el margarine in de wok, en bak het gehakt met ui en al omschepperd rul. Bereid de Champignonsaus volgends de aanwijzing. Doe het zelfde met de aardappelpuree. Schep het gehakt met de saus op de andijvie, en strijk de puree erover. Bak de schotel 20-30 minuten in de voorverwarmde oven van 225-230 graden

Materialen

Ovenschaal Wok

Bronvermelding