Menu
Aardappelomelet met romige tonijnsaus
Ingrediënten
- 4 el vloeibare margarine
- 2 uien, in ringen
- 450 gr aarappelschijfjes
- 5 eieren
- 1 doosje Crème Frâiche saus
- 25 gr. boter
- 1 blikje tonijn
- 2 bosuitjes (in ringetjes)
- 1 rode paprika, in stukjes
Bereiden
Verhit de margarine in een koekenpan en bak de ui en aardappel afgedekt in 5 minuten beetgaar. Klop de eieren los met peper en zout en schenk ze over de aardappelen. Bak de omelet zachtes in 10 minuten goudbruin, keer hem halverwege met behulp van een deksel.
Bereid de saus met de boter volgens de aanwijzingen. Schep de tonijn, bosui en de paprika erdoor, en warm de saus 3-5 minuten door. Snijd de omelet in punten, en leg ze op de borden. Serveer met saus erover of apart.