Gevulde groenten uit de oven

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Wachten: 30 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 09-10-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram Rijst (of 350 gr Couscous)
  • 250 gram Varkensfricandeaublokjes
  • 1 zakje Knorr mix voor Gyros
  • 2 stuks gele paprika
  • 2 stuks Courgettes
  • 1 pak (200gr) Athos Feta

Bereiden

* Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. *Marineer de varkensfricandeaublokjes in de gyrosmix met 2 eetlepels olie. * Was de groenten en snijd ze horizontaal doormidden. Verwijder de zaadlijst van de paprika en hol de courgette met een lepel uit. Snijd het vruchtvlees van de courgette fijn. * Verwarm een eetlepel olie in een hapjespan en bak het vlees rondom aan. Bak het courgettevruchtvlees even mee. * Verkruimel de Feta. Vermeng het vlees met de Feta en vul hiermee de groeten. * Leg ze in een ovenschaalen giet nog een straaltje olie over de groenten. Giet wat water rondom en dek de schaal af met aluminiumfolie. * Laat de groenten in circa 20 minuten gaarbakken.

Materialen

Ovenschaal hapjespan pan olie

Bronvermelding