Gehaktschotel moussaka

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Wachten: 30 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 stuk Aubergine
  • 500 gram Gemeng gehakt
  • 1 pak Knorr wereldgerecht Moussaka mix
  • 1 zak (450gram) Voorgkookte aardappelschijfjes
  • 250 gram cherry tomaatjes
  • 1 zakje (150gr) Vergeer geraspte kaas

Bereiden

* Verwarm de oven voor op 180 graden. * Snijd de aubergine in dunne plakken en bestrooi ze aan beide kanten met zout, leg ze tussen keukenpapier en laat ze 10 minuten uitlekken. * Bak ondertussen het gehakt rul, en bereid de sauzen volgens de gebruiksaanwijzing. * Veeg het zout van de aubergine. Verwarm twee eetlepels olie in een koekenpan en bak de aubergine aan beide kanten bruin. * Verdeel wat van de witte saus op de bodem van een ovenschaal en stapel vervolgens laagjes aardappel, aubergine, vleessaus en tomaat op elkaar. Dek af met een dikke laag witte saus en bestrooi met kaas. * Bak in de hete oven in circa 30 minuten gaar en bruin.

Materialen

Ovenschaal keukenpapier hapjespan koekenpan

Bronvermelding