Menu
Venkeltaart met paprika
Ingrediënten
- 1 knol venkel
- 1 rode puntpaprika
- 4 stuks eieren
- 150 ml slagroom
- 30 gr Parmezaan of oude kaas geraspt
- 70 gr kaas gratin
- 4 vellen hartige taartdeeg of wrap
- 1 el limoenrasp
- -- -- chili peper, kruidenzout
- -- -- olijfolie met chili
Bereiden
Heteluchtoven op 180 graden.
Deeg 10 min voorbakken in de vorm
Venkel klein snijden, in magnetron 2 min. hoogste stand, uitlekken.
Paprika klein snijden, 5 min. bakken in olijfolie met chili.
Eieren loskloppen met slagroom, limoenrasp, zout en peper.
Parmezaan op de bodem strooien, venkel en paprika erover.
Eimengsel er over. Bestrooien met kaas gratin.
45 minuten in de oven.
Materialen
quichevorm. 28 cm