Beschuitwafels

Gebak, Hapje, 6 personen, Anders.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 11-10-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 5 eidooiers
  • 5 el heet water
  • 100 gram suiker
  • geraspte citroenschil
  • 150 gram bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 5 eiwitten opgeklopt
  • 1 tl rum
  • poedersuiker

Bereiden

Klop de eidooiers, suiker, water en citroenschil. Om te controleren of de juiste stijfheid bereikt is maakt men in het oppervlak met een mes een indruk. Wanneer deze zichtbaar blijft kan men verder gaan. Meng de gezeefde bloem met het bakpoeder en de rum erdoor. Schep tenslotte het opgeklopte eiwit door het mengsel. Bak het deeg onmiddelijk. Strooi de poedersuiker over de wafels. Serveer warm. temperatuurstand: 4-4¼

Materialen

mixer beslagkom wafelijzer

Bronvermelding