Menu
Fusilli pastasalade met asperges ham en eieren
Ingrediënten
- 200 gram honig fiorenza fusilli
- 2 eetl mayonaise
- 2 eetl. creme fraiche
- 1 á 2 eetl. azijn
- 150 gram ham [dikke plak] in blokjes
- 1 blikje asperges uitgelekt en in stukjes [zonder kopjes]
- 2 hardgekookte eieren
- 2 tomaten kleingesneden
- 1 kleine ui gesnipperd
- 2 eetl. peterselie fijngehakt
- 1/2 theel. paprikapoeder
Bereiden
Kook de pasta, spoel goed af met koud water. Roer een sausje van mayonaise, creme fraiche, azijn en zout en peper.
Voeg ham, aspergetukjes, ei, tomaat, ui en peterselie toe en meng dit.
Schep fusilli voorzichtig erdoor en breng de salade op smaak met paprikapoeder en evt. nog azijn, zout en peper.
Materialen
kookpan en een grote kom