Varkenshaas met Boursinsaus, een topper

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 48 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram varkenshaas
  • 2 el mosterd
  • 3 sjalotjes
  • 1 groot pak boursin
  • 200 ml kookroom
  • 50 gram croma
  • 1 scheutje worcestersaus

Bereiden

voorbereiden: Smeer de varkenshaas in met mosterd, snipper de sjalotjes heel fijn. Bereiden: Bak de varkenshaas in ongeveer 15 minuten rose in de croma.Verpak in alufolie en laat rusten. Bak in het braadvet de sjalotjes glazig. Voeg de Boursin toe in stukjes en de kookroom. Laat de Boursin smelten. Als de saus een homogeen mengsel is [ dit kan even duren] de worcestersaus naar smaak toevoegen. Snijdt de varkenshaas in dikke plakken en serveer met de saus.

Bronvermelding