Geroosterde groente met dressing van otto lenghi - lekker bij bv mosselen

Salades, Bijgerecht, 2 personen, Mediterraan.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 27-03-2022 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 struik bloemkool in roosjes
  • 1 knol venkel in dikke repen
  • 1 ui rode ui in ringen
  • 1 bol knoflook in twee helften
  • 2 el olijfolie extra vierge en mild
  • 2 el extra vierge
  • 1/2 stuk citroensap
  • 1 courgette in schijfjes
  • 2 tros trostomaten in schijfjes
  • 1/2 el dijonmosterd
  • 2 el kleine kappertjes

Bereiden

Meng alle groenten met oliijfolie en bv [Portugese] kruiden voor salade oven 180 gr en 10 min erin dan tomaten erbij Maak dressing van citroensap en extra vierge olijfolie en mosterd en z/p en kappertjes: sprenkel over de salade

Bronvermelding