Menu
Kalfsgoulash
Ingrediënten
- 600 gr mager kalfsvlees
- 3 el olijfolie
- 150 gr panklare soepgroenten
- 30 gr bloem
- 2 dl droge witte wijn
- 2 dl sterke vleesbouillon
- 4 el tomaten puree
- 1 laurierblaadje
- 2 el fijngehakte peterselie
Bereiden
Snijd het vlees in blokjes van ca 2 cm, Verhit de olie en bak het vlees al omscheppend bruin.
Voeg de soepgroeneten toe en bak deze ca 5 min mee.
Lepel de tomatenpuree erbij en laat deze mee verwarmen
Strooi de bloem erover en schep het om
Schenk de witte wijn en de bouillon er bij en breng het aan de kook
Voeg het laurierblad peper en zout toe en laat het gerecht ca 2 uur heel zachtjes stoven.
Voeg als laatste de vers gehakte peterselie toe.
Materialen
braadpan met dikke bodem.