Menu
Kippenpoten uit de slowcooker; honing/ knoflook/ soja saus
Ingrediënten
- 4 Stuks Kippenpoten
- Zie Verder Bij materialen
Bereiden
Meng sojasaus, ketchup en honing goed door elkaar. Pers de teentjes knoflook uit en voeg deze, samen met de basilicum toe. Roer de marinade dan nogmaals door zodat alle ingrediënten goed vermengd zijn.
Leg de kippenbouten op de bodem van de slowcookerpan. Verdeel de marinade over de kip zodat alle zijden voorzien zijn van een laagje. Zet de slowcooker op de laagste stand voor 6 uur.
(Wanneer de slowcooker klaar is, schuif de kippenbouten dan nog een minuut of 10 onder de grill of leg ze op een hete barbecue om een knapperig velletje te krijgen.) ( niet echt nodig.)
Lekker met geb aardappelen en worteltjes/doperwtjes
Serveer de kip met gebakken rijst en tafelzuur. Of combineer het met vers gebakken Turks brood en salade. Of frietjes. Of Enjoy!
Materialen
4 kippenbouten met vel 125 ml sojasaus 125 ml ketchup 80 ml honing 2 teentjes knoflook 1 theelepel gedroogde basilicum