Asperges met tagliatelli en gerookte zalm

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 19-06-2023 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1000 gr asperges
  • 1 groot sjalotje
  • 200 gr gerookte zalm
  • 150 ml slagroom
  • 200 gr verse tagliatelli
  • wat snufjes peper, zout ,dille
  • 100 ml witte wijn

Bereiden

Kook de pasta gaar in ruim, kokend water met zout. Kook de asperges gaar. Kook intussen de wijn met de sjalot in tot 4 eetlepels. Voeg de room toe met de dille en wat zout en peper Giet de pasta af en meng met het roommengsel. Leg de gerookte zalm tussen de asperges. Serveer met een glaasje droge witte wijn. Optioneel : Roer in een kopje 1 eidooier glad met 1 lepel saus en meng dit door de saus in het pannetje.

Bronvermelding