Amuse van gerookte zalm met garnalen

Anders, Voorgerecht, 8 personen, Hollands.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 05-11-2023 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 Gr Gerookte zalm
  • 4 El Yoghonaise
  • 1 Snufje Cayennepeper
  • 0,5 St Citroen
  • 1 El Slagroom
  • 250 Gr Hollandse garnalen
  • 1 Zakje Rucola
  • 10 Gram Bieslook

Bereiden

Snijd de bieslook fijn. Meng de Yoghonaise Cayennepeper Heinz ketchup Citroensap Slagroom tot een saus. Schep hier de garnalen en bieslook door en zet in de koelkast. Neem een groot bord en verdeel er wat rucola over. Leg een plak zalm op een bordje, schep er een lepel garnalen op, vouw dicht en leg op de rucola. Herhaal dit tot de zalm op is.

Bronvermelding