Amuse van coquille met wakame en geroosterde hazelnoten

Anders, Buffet, 8 personen, Wereldkeuken.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 23-11-2023 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 St Coquille
  • 25 Gr Ongezouten hazelnoten
  • 25 Gr Wasabinoten
  • 1 El Olie
  • 4 Tl Sojasaus
  • 50 Gr Wakame

Bereiden

Dep de coquilles droog met keukenpapier en zet apart. Rooster de hazelnoten in een voorverwarmde oven op 180 graden in 8 minuten bruin. Laat de hazelnoten afkoelen en hak fijn, hak ook de wasabinoten fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de coquilles op hoog vuur aan beide kanten gaar. Let op: bak de coquilles niet te lang, hooguit 1 tot 2 minuten per kant. Plaats de coquille in het midden van een bord en dresseer de wakame op de coquille. Garneer met een halve theelepel sojasaus en top af met de fijngehakte hazelnoten en wasabinoten.

Bronvermelding