Astrid's salade

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 25-12-2007 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 krop ijsbergsla
  • 1 zakje rucola
  • 2 appels
  • 1 zakje pijnboompitten
  • 1/2 citroen
  • 2 sstengels bleekselderie
  • 100 gram oliiven
  • geitenkaas
  • aardbeien
  • kiwi
  • 10 eetlepels balsamico azijn
  • 5 eetlepels frambozenjam
  • 10 eetlepels olijfolie
  • 150 gram spekjes
  • zout
  • peper

Bereiden

Was de sla soorten. Bak de spekjes uit en laat ze afkoelen. Bak de pijnboompitten en laat ze afkoelen. Snijd de bleekselderie, appel, kiwi, geitenkaas, olijven en aardbeien Verdeel ditalles over de sla. Maak nu een dressing van: de balsamico azijn, frambozenjam, olijfolie, citroen, peper en zout. Giet de dressing over de sla.

Bronvermelding