Kipfilet in bladerdeeg met mosterd dille saus

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Frans.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 5 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 02-06-2024 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 600 Gram Kipfilet
  • 8 Plakjes Bladerdeeg
  • 50 Gram Rucola sla
  • 1 Stuk Komkommer
  • 2 Stuks Rode Paprika
  • 340 Gram Maiskorrels
  • 50 Ml Mosterd dille saus

Bereiden

Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de kipfilet in blokjes. Bak deze bruin gaar. Snijd ondertussen de paprika's in stukjes. Voeg de paprika en mais toe aan de kipfilet. Bak dit ongeveer 4 minuten. Doe de bladerdeeg in de oven. Snijd de komkommer in blokjes. Als de bladerdeeg klaar is, snijd je deze open. Leg hierin de kipblokjes met paprika en mais. Voeg de rucola sla toe en komkommer. Voeg vervolgens de mosterd dille saus eroverheen. Doe de bladerdeeg weer dicht en smakelijk eten maar!

Materialen

Oven, pan, snijplank, schilmesje

Bronvermelding